.......................................................................................* ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων... *

"O άνθρωπος πρέπει κάθε μέρα ν' ακούει ένα γλυκό τραγούδι, να διαβάζει ένα ωραίο ποίημα, να βλέπει μια ωραία εικόνα και, αν είναι δυνατόν, να διατυπώνει μερικές ιδέες. Αλλιώτικα χάνει το αίσθημα του καλού και την τάση προς αυτό...". ...............Γκαίτε.
"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός

Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Κυκλοφόρησε το βιβλίο «Ενθύμιον της ομάδας «Α.Ο. ΒΛΑΧΕΡΝΑΣ 1998-2006», από τον ιδρυτή της ομάδας και συγγραφέα Αργύρη Δ. Καβουρίνο.

ΑΡΚΑΔΙΚΑ // ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ


Κυκλοφόρησε το βιβλίο «Ενθύμιον της ομάδας «Α.Ο. ΒΛΑΧΕΡΝΑΣ 1998-2006».

Κυκλοφόρησε το βιβλίο «Ενθύμιον της ομάδας «Α.Ο. ΒΛΑΧΕΡΝΑΣ 1998-2006», από τον ιδρυτή της ομάδας και συγγραφέα Αργύρη Δ. Καβουρίνο.
Στις 127 σελίδες του βιβλίου, παρουσιάζεται η ιστορία της ομάδας που είχε δημιουργηθεί στην Αθήνα το έτος 1998 και είχε δράση για οκτώ έτη. Δράση που συνοδεύτηκε με αθλητικές επιτυχίες, αλλά κυρίως με δυνατές φιλίες μεταξύ των ανθρώπων, συμπατριωτών και φίλων, που συμμετείχαν σε αυτά τα οκτώ χρόνια στην ομάδα. Υπολογίζεται ότι στα οκτώ χρόνια, συμμετείχαν στην ομάδα πάνω από εβδομήντα παιδιά/αθλητές!!




Το βιβλίο έχει πλούσιο φωτογραφικό και αρχειακό υλικό, ενώ γίνεται και αναφορά σε έγγραφα ντοκουμέντα (από το αρχείο του συμπατριώτη μας, Βασίλη Ν. Κουνέλη), για την ομάδα της Βλαχέρνας του 1965-1966 με το όνομα «Πανβλαχερνιακός»!!

Για την απόκτηση του βιβλίου μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον συγγραφέα: τηλ.210.9963.983 ή στο argyris@kavourinos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου